نویسنده = سراجی، علی
استفاده از ورمی‌کمپوست در باغ چای و تاثیر آن بر کیفیت محصول

دوره 3، شماره 1، مهر 1399، صفحه 37-43

احمد شیرین‌فکر؛ شیوا روفی گری حقیقت؛ علی سراجی؛ رضا آزادی گنبد؛ کتایون اسلامی


تأثیر عصاره‌ی هیدرو الکلی گیاه اکالیپتوس بر مهار زیستی نماتود مولد زخم ریشه‌ی چای (Pratylenchus loosi)

دوره 1، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 59-66

نیلوفر محفوظی؛ علی سراجی؛ صنم صفائی چائی کار؛ ابوالفضل یحیوی آزاد


تأثیر ورمی‌کمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچ‌های ساکن فراریشه‌ی باغ‌های چای

دوره 1، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 67-71

علی سراجی؛ احمد شیرین‌فکر؛ ابوالفضل یحیوی آزاد؛ پروین روستا